Real Madrid Castillan tilanne on muuttumassa entistä huonommaksi. Joukkueen päävalmentajana toimivaa Zinédine Zidanea uhkaa kolmen kuukauden toimitsijakielto. Mahdollinen rangaistus johtuu siitä, ettei Zidanella ole tarvittavaa lisenssiä Segunda B -joukkueen päävalmentajana toimimiseen.

Marcan tietojen mukaan syyttäjä Alberto Pérez Calderón vaatii Zidanen lisäksi toimitsijakieltoa myös kakkosvalmentaja Santiago Sánchez Martínille, jonka lisenssiasiat ovat kunnossa, mutta hän on antanut Zidanen toimia valmentajana ilman tarvittavia asiakirjoja.

Real Madrid yritti kiertää Espanjan valmentajaliiton syytöksen merkitsemällä verkkosivuillaan Sánchez Martínin Castillan päävalmentajaksi.

Toimittajan sana

Nyt näyttää vahvasti siltä, ettei Real Madridin valmentajanimityssumutus mene läpi. Pahinta tässä on, että toimitsijakielto saattaa koskea Zidanen lisäksi Sanchez Martínia. Suurimmat kärsijät löytyvät Castillan pelaajarosterista. Eero Markkaselle ja kumppaneille ei tee hyvää, jos valmennusjohto puuttuu peleistä seuraavan kolmen kuukauden ajan.