Espanjan maajoukkue tuleviin otteluihin Slovakiaa ja Luxemburgia vastaan on nimetty. Pelaajalista on melko odotettu, mutta muutamia yllätyksiäkin nähtiin.

Vicente del Bosque valitsi uutena pelaajana mukaan Valencian Rodrigo Morenon. Hyökkääjä on viimeistellyt kauden neljässä ottelussa yhden maalin ja antanut kaksi maalisyöttöä. Joukkueeseen valittu Bayern Münchenin Juan Bernat ei ole myöskään saanut aiemmin tililleen miesten maaottelua.

Chelsea-luotsi José Mourinho sanoi hiljattain toivovansa, että pienistä vaivoista kärsinyt Diego Costa saisi huilivuoron maajoukkuepeleistä. Del Bosque ei kuunnellut, vaan nimesi Costan mukaan ryhmään.

Barcelona-toppari Gerard Piqué puolestaan palaa takaisin maajoukkueeseen oltuaan viime peleistä sivussa. Sen sijaan esimerkiksi AC Milaniin kesällä siirtynyt Fernando Torres ei mahtunut joukkueeseen.

Espanjan maajoukkue tuleviin karsintaotteluihin

Maalivahdit: Iker Casillas (Real Madrid), David de Gea (Manchester United), Kiko Casilla (Espanyol)

Puolustajat: Juanfran (Atlético Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Daniel Carvajal (Real Madrid), Juan Bernat (Bayern München), Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea), Raúl Albiol (Napoli), Gerard Piqué (Barcelona)

Keskikenttäpelaajat: David Silva (Manchester City), Sergio Busquets (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Pedro (Barcelona), Cesc Fàbregas (Chelsea), Santi Cazorla (Arsenal), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Koke (Atlético Madrid), Raúl García (Atlético Madrid)

Hyökkääjät: Rodrigo Moreno (Valencia), Paco Alcácer (Valencia), Diego Costa (Chelsea)