Eurooppa-liigassa pelattiin täysi kierros torstai-iltana. Kyproslainen Apollon Limassol oli pelkkä vastaantulija Estadio El Madrigalilla, kun Villarreal osui kahdesti kummallakin puoliajalla ja voitti maalein 4-0.

Kotijoukkueen ensimmäisestä maalista vastasi 9. minuutilla Gerard Moreno. Luciano Vietto ja Cani pelasivat pallon nopealla kuviolla Gerardille, joka laukoi pelivälineen vasurillaan maaliin.

Seuraava maali nähtiin juuri ennen taukovihellystä. Vietto keskitti laitaan Javier Espinosalle, joka nosti pallon tyylikkäästi Apollon-vahti Bruno Valen yli.

Sama parivaljakko osui uudestaan toisen puoliajan alussa. Vietto syötti rangaistusalueen kulmalla odottaneelle Espinosalle, joka siirsi pallon oikealle jalalleen ja tälläsi pelivälineen tarkasti yläkulmaan. Kymmenen minuuttia ennen loppua vaihtopelaaja Giovani Dos Santos järjesteli Gerard Morenolle vetopaikan, ja tämä viimeisteli loppunumeroiksi 4-0.

Myös Helsingin Jalkapalloklubi pelasi tänään Eurooppa-liigaa. HJK hävisi Sonera Stadionilla Club Brüggelle maalein 0-3 – See more at: https://www.laliiga.com/sevilla-nousi-viime-hetkilla-tasoihin-kroatiassa/#sthash.gG9DgrZn.dpuf

Myös Helsingin Jalkapalloklubi pelasi tänään Eurooppa-liigaa. HJK hävisi Sonera Stadionilla Club Brüggelle maalein 0-3

Toimittajan sana

Villarrealilla on hyvä materiaali, mutta joukkueen alkukausi on sujunut vähän ailahtelevaisesti. Keltainen Sukellusvene pisti hyvin hanttiin Real Madridia ja Barcelonaa vastaan, mutta tuloksena oli nolla pistettä Tälläiset voitot nostavat itseluottamusta mukavasti. Luciano Vietto ei tänään onnistunut maalinteossa, mutta argentiinalainen oli vahvasti mukana kolmessa ensimmäisessä osumassa. Nuorukainen on osoittautumassa erittäin hyväksi hankinnaksi. Kunhan Villarreal selviää pahimmasta otteluruuhkasta ja saa pelinsä rullaamaan, tulevat keltapaidat varmasti nousemaan sarjataulukossa ylöspäin.