Getafe nollasi Málagan sunnuntai-iltapäivänä pelatussa ottelussa maalein 1-0. Maalin tekeminen oli kova temppu, sillä Getafe oli jäänyt kolmessa edellisessä ottelussaan kokonaan ilman maaleja.

Ottelun ainoa osuma syntyi 25. minuutilla. Pablo Sarabia puhkoi Málagan puolustuksen pystysyötöllä, joka tavoitti Karim Yodan. Ranskalaishyökkääjä jakoi takaviistoon Míchelille, jonka keskelle suuntautunut laukaus yllätti maalivahti Carlos Kamenin.

Málaga piti palloa huomattavasti kotijoukkuetta enemmän, etenkin toisella puoliajalla. Maalia kohti joukkue ei kuitenkaan saanut laukauksia. Ottelun lopussa Málaga-kapteeni Weligton järjesti omalle joukkueelleen vielä lisähankaluuksia. Aiemmin viikolla Lionel Messin kanssa rähissyt toppari otti ensimmäisen varoituksen 87. minuutilla ja toisen viisi minuuttia myöhemmin.

Voiton myötä Getafe nousi kuuteen pisteeseen ja sarjataulukossa Málagan kantaan. Kumpikin joukkue on tehnyt onnettoman vähän maaleja – kolme kappaletta kuudessa ottelussa.

La Liga sunnuntaina

Getafe – Málaga 1-0 (1-0)
1-0 Míchel (25.)

Deportivo La Coruña – Almería klo 18

Real Sociedad – Valencia klo 20

Córdoba – Espanyol klo 22