Viime kauden finalisti Atlético Madrid matkaa avauskierroksella kreikkalaisen Olympiakosin vieraaksi. Atletin päävalmentaja Diego Simeone seuraa tämänkin ottelun katsomosta.

Poissaolot

Olympiakos

Dimitrios Siovas (loukkaantunut)
Giannis Maniatis (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Atlético Madrid

Cristian Rodríguez (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Olympiakos

Olympiakos – Kreeta 3-0 (Kreikan liiga, 13.9.14)
Panetolikos – Olympiakos 1-1 (Kreikan liiga, 30.8.14)
Olympiakos – Niki Volos 3-1 (Kreikan liiga, 23.8.14)

Atlético Madrid

Real Madrid – Atlético Madrid 1-2 (La Liga, 13.9.14)
Atlético Madrid – Eibar 2-1 (La Liga, 30.8.14)
Rayo Vallecano – Atlético Madrid 0-0 (La Liga, 25.8.14)

Arvio

Atlético Madrid arvottiin samaan lohkoon Olympiakosin, Juventuksen ja Malmön kanssa. Lähtökohtaisesti Atleti ja Juventus ovat suurimpia suosikkeja jatkopeleihin. Malmölle on varattu pienen kiusaajan rooli, mutta Olympiakos voi todella sekoittaa pakkaa. Kreikkalaisjoukkue ei ole missään nimessä huono.

La Ligan seuraajille Olympiakosista löytyy muutamakin tuttu pelaaja. Maalivahtina pelaa Roberto. Toppariparina hääräävät Éric Abidal ja Alberto Botía. Lisäksi laitahyökkääjän paikalta löytyy Barcelonasta hankittu Ibrahim Afellay. Kun vielä lisätään pakkaan Fulhamista hankitut Pajtim Kasami ja Konstantinos Mitroglou sekä keskikentän pohjalla pelaava kapteeni Giannis Maniatis, voidaan puhua kohtuullisen pätevästä nipusta.

Olympiakosin pelitavassa keskushyökkääjää ruokitaan laidoilta. Toisin sanoen Atléticon on syytä pitää laitansa tukossa. Sen ei toisaalta uskoisi olevan ongelma espanjalaisille. Simeonen ryhmä puolustaa tätä nykyä erittäin hyvin joukkueena. Ja vaikka nyt on kehuttu Olympiakosia, ottelun suuri voittajasuosikki on yhä Atlético. Kunhan orastavasta maaliujoudesta päästään yli, Atleti voittaa.