Almería ja Córdoba ottivat perjantai-iltana varaslähdön La Ligan kolmannelle kierrokselle. Andalusiassa pelattu paikallisottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Almería yritti murtaa vieraiden puolustusta laitapelaamisella ja keskityksillä, kun taas Córdoba pyrki läpisyöttöihin. Molemmat joukueet tekivät myös maalinsa niille ominaisilla tavoilla.

12. minuutilla Almerían oikea laitapakki Ximo Navarro lähetti keskityksen taka-alueelle Edgar Méndezille, joka viimeisteli suoraan ilmasta lukemat 1-0:aan. Seitsemän minuuttia myöhemmin erinomaisen ottelun pelannut Córdoban Federico Cartabia ajoi oikealta laidalta sisään, käytti seinän Fidelillä ja tasoitti pelin 1-1:een.

Enempää maaleja ei nähty, joten pisteet tasattiin maalein 1-1. Tasuri ei helpota kummankaan joukkueen urakkaa. Kolmen kierroksen jälkeen Almería on sarjataulukossa sijalla 15. Córdoba löytyy pykälän verran alempaa. Molemmilla on kasassa vasta kaksi pistettä.

Toimittajan sana

Almería pystyi pakottamaan pelin suurelta osin Córdoban kenttäkolmannekselle. Ja vaikka joukkue pääsi laukomaan huomattavasti paremmasta sektorista kuin vieraat, tämäkään ottelu ei tuonut toivottua lopputulosta. Sekä Almeríalla että Córdoballa on vaikeuksia maalinteossa. Kumpikin joukkue on onnistunut tekemään ensimmäisessä kolmessa ottelussaan vain kaksi osumaa.