Real Madridin Xabi Alonso ilmoitti vetäytyvänsä Espanjan maajoukkueesta. 32-vuotias keskikenttäpelaaja ehti saada vyölleen 114 ottelua, joissa syntyi 16 maalia.

– 11 vuoden jakso on ollut valtava kunnia. Vilpittömät kiitokset kaikille mukana olleille, Alonso tviittasi.

Keskikentän pohjalla peliä tehnyt Alonso on jo toinen Espanjan niin sanotun kultaisen sukupolven pelaaja, joka on ilmoittanut maajoukkueuransa päättymisestä. Heti MM-kisojen jälkeen Barcelonan Xavi ehti tehdä saman. Molemmat pelaajat voittivat Espanjan paidassa kaksi Euroopan mestaruutta ja yhden maailmanmestaruuden.

Toimittajan sana

Hieno ja elegantti pelaaja, jonka viime vuosi meni pelillisesti penkin alle. Toivotaan, että maajoukkueran päättyminen tuo tarvittavaa lepoa, jotta Viikinki palaisi seurajoukkueessa omalle korkealle tasolleen.