Espanjalaisen Onda Cero –kanavan mukaan Real Madridissa ei olla tyytyväisiä siihen, että Munir El Haddadi on tekemässä läpimurtoaan Barcelonassa. Syynä on se, että 18-vuotias Munir vietti lapsuutensa Madridin seudulla.

Onda Ceron tietojen mukaan Realissa ollaan sen verran äkäisiä Munirin livahtamisesta pahimmalle kilpailijalle, että seurajohto on antanut potkut kykyjenetsintäpäällikölleen Paco de Garcíalle sekä hänen apulaisilleen.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Toimittajan sana

Jos Onda Ceron tiedot pitävät paikkaansa, seurajohdon ratkaisu tuntuu hieman hätiköidyltä. Munir ei ole todennäköisesti ensimmäinen tai viimeinen Madridin alueella asunut pelaaja, joka siirtyy Barcelonaan. Tilanne lienee sama myös toisin päin. Muistetaan nyt kuitenkin se, että tapaukseen saattaa liittyä jotain ihan muita asianhaaroja, jotka ovat vaikuttaneet Realin seurajohdon päätökseen.