Atlético Madrid jäi ponnettoman esityksen jälkeen 0-0-tasapeliin Rayo Vallecanon vieraana. Atleti-maalivahti Miguel Ángel Moyà oli tyytyväinen pisteeseen muttei omiensa esitykseen.

– Kärsimme paljon, joten piste oli hyvin ansaittu. Aloitimme liigan vieraspelillä, ja tasapeli on aina hyvä. Emme olleet se Atleti, jota odotimme. Selityksemme on kahdesta Real Madrid -ottelusta johtuva väsymys.

– Joukkue oli edelleenkin erittäin tiivis puolustuksessa, mikä loppujen lopuksi vie meidät voittoihin. Opimme tästä, ja kuten aina, etenemme askel kerrallaan.

Toimittajan sana

Siitä voidaan jauhaa, kuinka järkevää on pelata kaksi Espanjan Supercupin ottelua juuri ennen liigakauden alkua. Sekä Atlético että Real näyttivät maanantain otteluissaan väsyneiltä. Oli miten oli, Atletin on korjattava kurssinsa nopeasti, muuten Barca ja Real karkaavat jo ennen lokakuuta.