Adrián Colunga siirtyy Getafesta Sami Hyypiän valmentamaan Brightoniin. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen. 29-vuotias allekirjoitti Lokkien kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

– Adrián on hyvin taitava ja tekninen pelaaja, joka on hyvä pallon kanssa, osaa tehdä maaleja ja pedata paikkoja muille, Hyypiä sanoi Sky Sportsille.

– Hänellä on kokemusta Espanjan korkeimmalta sarjatasolta, ja hän tuo meille lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen.

Pitkään Getafessa pelannut Colunga on aiemmin urallaan edustanut myös Sporting Gijónia, Recreativo Huelvaa, Las Palmasia ja Real Zaragozaa. Viime kaudella espanjalainen pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 31 ottelua, joissa syntyi viisi maalia ja yksi maalisyöttö.

Toimittajan sana

Siirto on mielenkiintoinen, sillä kaupan myötä Getafella on kokoonpanossaan tasan yksi puhdas keskushyökkääjä, Álvaro Vázquez, joka pelasi kauden avausottelussa Celta Vigoa vastaan. Mitä todennäköisimmin Getafe vahvistaa hyökkäysosastoaan vielä ennen siirtoikkunan umpeutumista.