Eero Markkanen debytoi sunnuntaina virallisessa ottelussa Real Madrid Castillan paidassa, kun joukkue hävisi kauden avausottelunsa Atlético Madrid B:lle. Suomalaishyökkääjä oli avauskokoonpanossa, muttei onnistunut maalinteossa.

– Pelimme hakee vielä itseään. Oma peli oli ihan ok, mutta kyllä siinäkin riittää hiomista. Pelistä jäi päällimmäisenä mieleen ärsyttävä tuomariratkaisu, jossa alin mies veti hyvässä ja selvässä maalipaikassa minulta jalat alta. Odotin joko pilkkua tai vaparia ja punaista korttia. Odottelen niitä vieläkin, sillä pilli ei soinut, Markkanen sanoi OrsaSportin sivuilla.

Markkanen myönsi, että sopeutuminen on vielä kesken.

– En vielä ihan osaa olla mukana, ja tuntuu, että voisin joskus saada pallon nopeammin ja pidemmällä syötöllä itselleni. Pitää oppia ja vaatia. Pelaajat ovat teknisempiä täällä, se on selvä.