Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone joutuu seuraamaan joukkueensa seuraavat kahdeksan peliä katsomon puolelta. Rangaistus langetettiin Espanjan Supercupin toisen osaottelun tapahtumista.

Perjantaina pelatussa ottelussa Simeone ajettiin pois kentän laidalta, kun hän protestoi äänekkäästi tuomarin ratkaisua olla päästämättä hoidettavana ollutta Juanfrania takaisin kentälle. Siitä tuli kaksi peliä. Kolmas tuli siitä, että Simeone taputti sarkastisesti tuomarin ulosajopäätökselle, ja neljäs siitä, ettei Simeone suostunut lähtemään tarpeeksi nopeasti hänelle varatulle alueelle. Rangaistus kaksinkertaistui, kun Atleti-luotsi taputti neljättä erotuomaria takaraivolle.

Argentiinalaisen Simeonen rangaistuspino sen kuin kasvaa. Tämän iltaisesta Atléticon liigakauden avausottelusta hän olisi muutenkin ollut sivussa viime kauden lopun tapahtumien vuoksi. Huilia tulee Myös Mestarien liigassa viime kevään finaalin episodin takia.

Toimittajan sana

Onhan se hyvä, että on tunnetta. Erityisesti Atléticon kaltaisessa joukkueessa, joka tietyllä tapaa elää tunteesta ja aggressiivisuudesta. Mutta liika on liikaa. Tällaisista pelikielloista ei ole mitään hyötyä joukkueelle, päinvastoin. Jatkossa Mono Burgosin täytynee pitää järjestystä kovemmalla kädellä Atletin vaihtoaition alueella.