ESPN:n mukaan Ángel di Marían siirto Real Madridista Manchester Unitediin on viimeistelyä vaille valmis. Seurat ovat tiettävästi päässeet sopuun siirtosummasta, joka ESPN:n tietojen mukaan on 80 miljoonaa euroa.

Sopimuksen mukaan United maksaisi heti 75 miljoonaa euroa ja loput myöhemmin. Siirtosumma olisi toteutuessaan Brittein saarten suurin ostohinta.

Seurat eivät ole vielä vahvistaneet siirtoa, mutta Real-luotsi Carlo Ancelottin kommentin perusteella ESPN:n tiedot pitänevät paikkaansa.

– Siirtoa ei ole vielä tehty, mutta se on lähellä. Hän tuli sanomaan hyvästit. Kiitimme häntä kaikesta ja toivotimme onnea tulevaan. Se ei ole virallista, mutta se on ratkaistu, Ancelotti sanoi lehdistölle.

Toimittajan sana

Tätä uutista on odotettu. Di María ei ollut lainkaan kokoonpanossa perjantaina pelatussa Espanjan Supercupin toisessa osaottelussa, joten siirto lienee hyvin lähellä toteutumista. Kuten sanottu, iso menetys Realille, mutta nyt on aika siirtää katseet eteenpäin.