Almería ja Espanyol päätyivät 1-1-tasapeliin myöhään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelatussa liigaottelussa. Espanyolille tulos oli kohtuullisen hyvä, sillä joukkue joutui pelaamaan lähes tunnin alivoimaisena.

Anaitz Arbilla otti ensimmäisen varoituksensa 18. minuutilla ja toisen reilun puolen tunnin kohdalla. Ylivoimalla pelannut kotijoukkue siirtyi johtoon toisen puoliskon alussa. Edgar Méndez syötti pitkän soolojuoksunsa jälkeen Fernando Sorianolle, joka tälläsi pallon alakulmaan.

Lisäajan 13. (!) minuutilla Espanyolin sankariksi nousi tuttu mies. Kokenut Sergio García laukoi hiljaisen mutta tarkan kudin hankalasta asennosta. Rubén heittäytyi, mutta pallo lirui aivan tolpan juuresta maaliin.

Toimittajan sana

Almería painoi ylivoimalla päälle, mutta Espanyol kesti. Ulosajot ja viime hetken tasoitusmaalit näyttävät olevan trendi La Ligan avauskierroksella. Arbillan ulosajo oli jo kauden neljäs yhtä monessa ottelussa.

La Liga lauantaina

Málaga – Athletic Bilbao 1-0 (1-0)
1-0 Luis Alberto rp. (35.)

Granada – Deportivo La Coruña 2-1 (0-1)
0-1 Ivan Cavaleiro (20.)
1-1 Rubén Rochina (55.)
2-1 Jean-Sylvain Babin (77.)

Sevilla – Valencia 1-1 (1-0)
1-0 Aleix Vidal (44.)
1-1 Lucas Orbán (88.)

Almería – Espanyol 1-1 (0-0)
1-0 Fernando Soriano (52.)
1-1 Sergio García (90+13.)