Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti otti tyynesti vastaan tappion paikallisvastustaja Atléticolle Espanjan Supercupin finaalissa.

Atlético teki toisen osaottelun ratkaisevan osuman heti ottelun alussa, mutta kaikkineen Ancelotti oli joukkueensa pelaamiseen selvästi tyytyväisempi ottelun ensimmäisen puoliskon osalta.

– Ensimmäisellä puoliajalla pelasimme hyvällä tasolla, mutta toisella annoimme Atléticolle enemmän paikkoja. Kontrolli peliin katosi ja pelasimme paljon pitkää palloa. Peli oli meille vaikeaa ja sen takia tein vaihtoja. Vaihdoin kolmen pelaajan paikkaa keskikentän keskustassa, Ancelotti mietti Realin verkkosivuilla.

Italialaisluotsin mukaan Supercup oli tavallaan päätös menneelle kaudelle.

– Tämän pelin myötä voimme katsoa viime kauden päättyneen. Voitimme viime kaudella kolme titteliä. Tässä ottelussa emme pelanneet hyvin, mutta jos hävitä piti, niin mieluummin nyt kuin Lissabonissa, Ancelotti viittasi kevään Mestarien liigan finaaliin.

Uudelle hankinnalle James Rodríguezille Ancelotilla riitti myös muutama ylistävä sana.

– Hän pelasi erittäin hyvin ja oli joukkueen vaarallisin pelaaja. Toisella puoliajalla Cristiano Ronaldon tultua kentälle, hän pelasi alempana ja väsyi.