Real Madridin Pepe ei ollut tyytyväinen Espanjan Supercupin ensimmäisen osaottelun jälkeen. Real jäi ensimmäisessä osaottelussa kotonaan 1-1-tasapeliin Atlético Madridin kanssa.

– Menemme kotiin surullisina, koska halusimme voittaa ottelun. He eivät ansainneet tasapeliä. He kuluttivat aikaa ja yrittivät vain estää meitä tekemästä maalia, Pepe sanoi ottelun jälkeen.

– Meillä oli enemmän tilanteita, vaikka ensimmäisellä puoliskolla liikutimme palloa hieman hitaasti. Toisella puoliajalla olimme vahvoja, mutta he tekivät maalin erikoistilanteesta, ja lisäksi meille olisi pitänyt viheltää rangaistuspotku. Tänään onni ei ollut puolellamme.

Lopuksi Pepe kehui James Rodríguezia, joka iski Realin maalin ja samalla ensimmäisen osumansa valkopaidassa.

– Hän on sopeutunut todella hyvin seuran ajatusmaailmaan. Olen iloinen hänen puolestaan, sillä hänellä on hieno tulevaisuus, ja hän voi auttaa Real Madridia saavuttamaan monia asioita.

Toimittajan sana

On totta, että Real hyökkäsi etenkin toisella puoliajalla huomattavasti useammin kuin Atlético. Toisaalta, Real ei onnistunut löytämään murtautumisvaiheessa tarpeeksi hyviä ratkaisumalleja. Sikäli tasapeli oli oikeutettu lopputulos.