Real Madrid tiedotti tehneensä Luka Modricin kanssa vuoteen 2018 ulottuvan jatkosopimuksen. Aiempi sopimus olisi päättynyt vuoden 2016 kesäkuussa.

Kroatialainen debytoi Los Blancosin paidassa Espanjan Supercupissa melko tarkasti kaksi vuotta sitten. Sen jälkeen otteluita on kertynyt 106, joissa maaleja on syntynyt kuusi ja maalisyöttöjä 17.

Toimittajan sana

Pari vuotta sitten Tottenhamista Realiin siirtynyt Modric oli ensimmäisellä kaudellaan vielä hieman hukassa. Viime kausi muutti kaiken. Pelintekijä oli monen mielestä joukkueensa paras pelaaja. Modric ei välttämättä loista kentällä kuten Cristiano Ronaldo, mutta hän tekee oman työnsä erinomaisesti. Syöttö toisensa perään löytää osoitteensa. Ja vieläpä niin, että suurin osa syötöistä edistää Realin peliä joko suoraan tai välillisesti.