Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vaihtoi Espanjan Supercupin puoliajalla Cristiano Ronaldon pois kentältä. Tuolloin ei vielä ollut tiedossa, että portugalilainen on taas loukkaantunut. Ronaldoa vaivaa vasen polvi, eli kyseessä on sama ongelma, joka haittasi Realin ykköstykkiä pitkin viime kautta.

– Hän tunsi jotain, ja se oli epämukavaa. Hän menee kaikkiin testeihin. Katsotaan, mistä on kyse. Vaikuttaa siltä, ettei se ole mitään vakavaa, Ancelotti sanoi lehdistölle.

Toimittajan sana

Ronaldo vakuutti reilu viikko sitten olevansa täydessä tikissä. Samaa sanoi Realin valmennusjohto. Eipä sitten ollutkaan. Joko kyseessä on krooninen vaiva, joka tulee haittamaan Ronaldoa jatkossakin, tai sitten toipumisaikaa ei ollutkaan tarpeeksi. Joka tapauksessa Ronaldon loukkaantuminen on suuri takaisku Realille ja luonnollisesti myös miehelle itselleen.