Atlético Madridin Léo Baptistão palaa lainalle Rayo Vallecanoon. Madridilaisseura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Osoite on Baptistãolle tuttu, Rayo on 21-vuotiaan kasvattajaseura.

Kaudella 2012-12 hyökkääjä pelasi Rayossa 28 ottelua ja iski seitsemän maalia. Atlético Madrid kiinnostui ja osti brasilialaisen. Viime kaudella oli kuitenkin vaikeaa. 11 ottelun jälkeen (kolme avauksessa) Baptistão lainattiin kevääksi Real Betisiin.

Toimittajan sana

Hyvä siirto Baptistãon kannalta. Atlético Madrid on vahvistanut hyökkäyskalustoaan, eikä nuori brasilialainen olisi saanut juurikaan peliaikaa. Rayossa tilanne voi olla toinen. Samoista peliminuuteista taistelevat lähtökohtaisesti Alberto Bueno, Jonathan Pereira ja Manucho. Mahdollisuudet kohtuulliseen rooliin ovat huomattavasti paremmat kuin Atletissa.