Real Madridin ja Atlético Madridin avauskokoonpanot Espanjan Supercupiin ovat selvillä. Molempien avaus on melko odotettu, joskin muutama yllätyskin mahtuu mukaan.

Real Madridin puolella Xabi Alonso ottaa paikkansa keskikentän pohjalla. Keskialueen kolmion täydentävät Uefa Supercupissa pelanneet Luka Modric ja Toni Kroos. Isolla rahalla Monacosta hankittu James Rodríguez on penkillä.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone jätti penkille kesähankinnat Antoine Griezmannin ja Raúl Jiménezin. Keskikentällä nähdään nelikko Gabi, Mario Suárez, Koke ja Saúl Ñíguez. Mario Mandzukicin parina hyökkäyksessä viilettää Raúl García.

Avauskokoonpanot

Real Madrid

1 Casillas
15 Carvajal
3 Pepe
4 Ramos
12 Marcelo
14 Alonso
19 Modric
8 Kroos
11 Bale
9 Benzema
7 Ronaldo

Atlético Madrid

1 Moyà
20 Juanfran
23 Miranda
2 Godín
3 Siqueira
14 Gabi
4 Suárez
6 Koke
26 Saúl Ñíguez
8 García
9 Mandzukic