Real Madridin avauskokoonpanosta Atlético Madridia vastaan saatiin yksi paljastus ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Aloittava maalivahti on tiedossa, mutta muita Espanjan Supercupin ensimmäisessä osassa esiintyviä pelaajia Real-päävalmentaja Carlo Ancelotti ei suostunut kertomaan.

– En ole vielä päättänyt avausta. (Iker) Casillas on maalissa, ja (Ángel) di María on käytettävissä, ihan kuten muutkin. Olen varma vain siitä, että avauskokoonpano ei tule olemaan sama molemmissa osaotteluissa, Ancelotti sanoi.

Toni Kroos ja James Rodríguez esiintyivät ensimmäistä kertaa valkopaidassa Uefa Supercupin ottelussa Sevillaa vastaan. Ancelottin mukaan Jamesin on totuttava Realissa hiukan uuteen rooliin.

– Mielestäni James pelasi hyvin, mutta Sevillaa vastaan hänen piti muuttaa luontaista pelipaikkaansa ja pelata vähän syvemmällä. Hänen on totuttava siihen. Kokeilemme häntä sillä pelipaikalla, mutta hän saattaa pelata muillakin paikoilla. Isoin asia on, että hänen on totuttava pelaamaan hieman syvemmällä.

Toimittajan sana

Casillasin avauskokoonpanopaikassa ei ole mitään erityisen yllättävää. Siirrytään siis Jamesiin. Sevillaa vastaan James pelasi ajoittain keskikentän laidalla ja ajoittain kymppipaikalla. Varsinaiseen hyökkäyslinjaan kolumbialaisella ei ole Realissa ilman muiden loukkaantumisia asiaa. Kannattajien on syytä ymmärtää, että vaikka James voitti MM-kisojen maalikuninkuuden, Realissa hän on ensisijaisesti pelintekijä, joka ruokkii Cristiano Ronaldoa, Karim Benzemaa ja Gareth Balea.