Valencian Éver Banega on kovaa vauhtia siirtymässä Sevillaan. Siirtosummaksi on sovittu tiettävästi 2,5 miljoonaa euroa, ja enää Banegan pitäisi läpäistä lääkärintarkastus. Sevilla kertoi asiasta verkkosivuillaan.

Viime kaudella 26-vuotias Banega pelasi syksyn Valenciassa ja kevään lainalla Newell’s Old Boysissa. Kaiken kaikkiaan otteluita kertyi 42, joissa Banega viimeisteli kaksi maalia ja antoi viisi maalisyöttöä.

Jos ja kun Banega siirtyy, hänestä tulee Sevillan kahdeksas kesähankinta. Aiemmin joukkueeseen ovat saapuneet Aleix Vidal, Iago Aspas, Grzegorz Krychowiak, Mariano Barbosa, Alejandro Arribas, Denís Suárez ja Gerard Deulofeu.

Toimittajan sana

Siirtoa on odotettu jo jonkin aikaa. Banegan ja Valencian välit eivät ole tällä hetkellä parhaat mahdolliset, joten tässä ei ole mitään yllättävää. Nyt Sevillan keskikentällä alkaa olla tungosta, sillä kolmesta pelipaikasta taistelevat Daniel Carrico, Vicente Iborra, Krychowiak, Suárez, Piotr Trochowski, Sebastián Cristóforo ja Banega, joka tuo Sevillan pelaamiseen lisää syöttötaitoa. Banegan tilannetta parantaa se, että valmentajana on tuttu Unai Emery. Lisäksi Banega voi pelata keskikentällä sekä puolustavassa että hyökkäävässä roolissa.