Maalivahti Keylor Navasin ensiesiintyminen Real Madridin paidassa päättyi tappioon. Puolan Varsovassa pelatussa harjoitusottelussa Fiorentina oli parempi maalein 2-1.

Parin minuutin pelin jälkeen Navas joutui heittäytymään etukulmaan tullutta vetoa kohti. Tilannetta seuranneesta kulmapotkusta Real iski tyylikkään vastahyökkäysmaalin. Cristiano Ronaldo pelasi ensimmäistä otteluaan MM-kisojen jälkeen pelanneelle Ángel di Maríalle, joka syötti pitkän juoksun jälkeen takaisin Ronaldolle. Portugalilainen pääsi iskemään takatolpalta lähes tyhjään maaliin.

Sama kaksikko oli lähellä toista maalia pari minuuttia myöhemmin. Fiorentinan maalivahti torjui di Marían kierteisen laukauksen, eikä Ronaldokaan onnistunut jatkopallosta.

Pikkuhiljaa italialaisjoukkue sai pelin juonesta kiinni. Pari ensimmäistä yritystä suuntautui ohi maalin, mutta 26 minuutin kohdalla Mario Gómez puski Fiorentinan tasoihin. Hetkeä myöhemmin Alberto Aquilanin laukaus kolahti ylärimaan.

Toisen puoliskon alussa di María teki näyttävän soolojuoksun, joka päättyi Karim Benzemalle annettuun läpisyöttöön. Ranskalainen oli Realin kannalta valitettavasti paitsiossa.

Ottelun voittomaali näki päivänvalon 69. minuutilla. Entinen Real-pelaaja Marcos Alonso ohitti Sami Khediran sekä Álvaro Arbeloan ja iski pallon Nacho Fernándezin kautta maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Fiorentina oli iskeä kolmannen, mutta Navas venyi erinomaiseen torjuntaan.

Toimittajan sana

Päävalmentaja Carlo Ancelotti halusi antaa peliaikaa kaikille niille, jotka palasivat MM-kisoista myöhemmin kuin muut. Sen takia kentällä nähtiin di Marían ja Khediran lisäksi myös Raphaël Varane. Di María oli erittäin pirteä. Nuudeli oli mukana lähes jokaisessa Realin vaarallisessa hyökkäyksessä. Samaa ei täysin voi sanoa Khedirasta ja Arbeloasta. Etenkin kokenut espanjalaispakki oli muutamaan otteeseen pahasti pihalla. Ja mitä tulee Navasiin, tappiosta huolimatta tasaisen varma suoritus. Pari hyvää torjuntaa, ja takaiskumaaleille ei maalivahti oikein voinut mitään.

Harjoitusottelut lauantaina

Cádiz – Sevilla 0-3 (0-2)
0-1 Grzegorz Krychowiak (25.)
0-2 Denís Suárez (27.)
0-3 Aleix Vidal (86.)

Osasuna – Eibar 0-2 (0-2)
0-1 Raúl Albentosa (25.)
0-2 Mikel Arruabarrena (37.)

Real Valladolid – Rayo Vallecano 2-1 (1-1)
0-1 Jonathan Pereira (4.)
1-1 Jeffren (28.)
2-1 Roger rp. (58.)

Ponferradina – Deportivo La Coruña 3-2 (1-1)
1-0 Yuri rp. (23.)
1-1 Juan Domínguez (40.)
2-1 Infante (57.)
2-2 Toché (76.)
3-2 Sobrino (87.)

Fiorentina – Real Madrid 2-1 (1-1)
0-1 Cristiano Ronaldo (4.)
1-1 Mario Gómez (27.)
2-1 Marcos Alonso (69.)

Sporting Gijón – Getafe 0-0

Celta Vigo – Cagliari 4-0 (1-0)
1-0 Santi Mina (7.)
2-0 Gustavo Cabral (47.)
3-0 Fabián Orellana rp. (58.)
4-0 Nolito (60.)

Sabadell – Espanyol 1-0 (0-0)
1-0 Raúl Tamudo (48.)

Atlético Madrid – Sampdoria 2-0 (1-0)
1-0 Raúl Jiménez (30.)
2-0 José María Giménez (71.)