Perjantaina pelattiin jälleen muutama harjoitusottelu. Baskijoukkueiden välisessä taistossa Real Sociedad oli Eibaria parempi maalein 1-0. Ottelun ainoan osuman viimeisteli Imanol Agirretxe, kun peliä oli pelattu 18 minuuttia.

Myös Atlético Madrid oli voitokas. Cádiz kaatui Raúl Garcían maalilla 1-0. Sevilla puolestaan hävisi Sampdorialle 0-2. Andalusialaisilta ajettiin peräti kaksi pelaajaa ulos kentältä – ensin Luismi ja aivan ottelun lopussa Carlos Bacca.

Toimittajan sana

Sociedadilla on ollut huomattavia maalinteko-ongelmia harjoituskaudella. Viimeisessä kolmessa ottelussaan joukkue on onnistunut tekemään vain yhden maalin. Samalta näyttää Eibarin tilasto. Nousijajoukkueen tilanne on vieläkin heikompi, sillä Eibar ei ole aina pystynyt kontrolloimaan otteluita edes alasarjajoukkueita vastaan.

Harjoitusottelut perjantaina

Sevilla – Sampdoria 0-2 (0-0)
0-1 Éder rp. (55.)
0-2 Manolo Gabbiadini (71.)

Real Sociedad – EIbar 1-0 (1-0)
1-0 Imanol Agirretxe (18.)

Cádiz – Atlético Madrid 0-1 (0-0)
0-1 Raúl García (58.)