Päävalmentaja Carlo Ancelotti vahvisti, ettei Real Madrid aio hankkia lisää pelaajia tämän kesän siirtoikkunan aikana. Lausunto katkaisee siivet huhuilta, joiden mukaan Real olisi Monacossa pelaavan Radamel Falcaon perässä.

– Hankinnat on tehty. Emme aio hankkia lisää pelaajia, Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessa.

Kesän aikana Real on hankkinut Toni Kroosin, James Rodríguezin, Keylor Navasin ja monen suomalaisen mieliksi Eero Markkasen, joka toki pelaa reserveissä.

Real kohtaa lauantai-iltana harjoitusottelussa Fiorentinan. Ancelottin mukaan Navas tekee debyyttinsä valkopaidassa.

– Tänään on tärkeä päivä Keylorille, joka tulee saamaan peliaikaa. Päätämme myöhemmin, kuka pelaa Espanjan Supercupissa.

Realin kokoonpanosta puuttuvat Isco, Luka Modrid, Gareth Bale ja Pepe. Balella on selkä- ja Pepellä pohjevamma.

Toimittajan sana

Mielenkiintoinen lausunto Ancelottilta. Mikäli Carletto ei bluffaa, Real lähtee kauteen yhden keskushyökkääjän voimin. Kuka tietää, jos vaikka Markkanen saisi joulutauon jälkeen näyttöpaikan. Ja lisäksi, Ancelotti puhui vain ostoksista. Myyntejä saattaa vielä hyvinkin tulla. Juuri kukaan ei näe Ángel di Maríalla tulevaisuutta Bernabéulla. Lisäksi Sami Khedira ja Raphaël Varane on hiljattain yhdistetty Bayern Müncheniin.