Villarreal voitti torstain harjoitusottelussa italialaisen Sassuolon maalein 4-2. Maalinteon aloitti Ikechukwu Uche, kun peliä oli pelattu vartin verran. Reilun puolen tunnin kohdalla kesähankinta Javier Espinosa iski 2-0:aan. Seuraavasta osumasta vastasi toinen kesähankinta Luciano Vietto. Sassuolo tuli vielä maalin päähän, mutta Gerard Moreno varmisti 90. minuutilla espanjalaisille 4-2-voiton.

Marokkolaista Tetouania vastaan pelannut Granada iski Villarrealin tavoin taululle neljä maalia – vieläpä reilussa puolessa tunnissa. Ensin osuivat Darwin Machís ja Youssef El-Arabi. Kahdesta jälkimmäisestä vastasi toppari Jean-Sylvain Babin.

Córdoba kaatoi espanjalaisen Mairenan rangaistuspotkujen jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi maalittomaan tasapeliin. Espanyol pelasi puolestaan tasan Olotin kanssa. Pääsarjajoukkueen ainoan maalin viimeisteli Jairo Morilla.

Toimittajan sana

Villarreal näyttäisi jatkavan viime kauden tahtiaan. Harjoitusotteluissa on asettunut vastaan koviakin joukkueita, kuten Swansea. Siitä huolimatta voittoja on napsunut lähes joka pelistä. Kahdessa viimeisessä ottelussaan Villarreal on onnistunut tekemään peräti seitsemän maalia. Lupaa hyvää liigakautta ajatellen.

Córdoban tilanne ei sen sijaan näytä erityisen hyvältä. Joukkue on kohdannut harjoituskaudella pääsääntöisesti omaa tasoaan heikompia joukkueita. Maalinteko on ollut hyvin vaikeaa. Viimeisessä kolmessa harjoituspelissään joukkue ei ole tehnyt yhtään maalia, jos rangaistuspotkukilpailua ei lasketa.

Samanlaisia ongelmia on ollut myös Espanyolilla. Barcelonalaisjoukkue on tehnyt neljässä viimeisessä ottelussaan yhden maalin kussakin. Eivätkä vastustajat ole olleet kovinkaan laadukkaita.

Harjoitusottelut torstaina

Mairena – Córdoba 0-1 rp. (0-0)

Villarreal – Sassuolo 4-2 (2-0)
1-0 Ikechukwu Uche (16.)
2-0 Javier Espinosa (34.)
3-0 Luciano Vietto (58.)
3-1 Simone Missiroli (72.)
3-2 Simone Zaza (84.)
4-2 Gerard Moreno (90.)

Granada – Tetouan 4-1 (4-0)
1-0 Darwin Machís (3.)
2-0 Youssef El-Arabi (27.)
3-0 Jean-Sylvain Babin (33.)
4-0 Jean-Sylvain Babin (35.)
4-1 Mourtada Fall (63.)

Olot – Espanyol 1-1 (0-0)
0-1 Jairo Morilla (71.)
1-1 Uri Santos (84.)