Barcelonan hyökkääjä Neymar harjoitteli ensimmäistä kertaa ilman rajoituksia sitten kesän MM-kisoissa tapahtuneen loukkaantumisen. Joukkueen lääkintähenkilökunta ei ole vielä antanut brasilialaiselle pelilupaa, mutta tällä hetkellä kuntoutuminen näyttää hyvältä.

Loukkaantuneet Xavi ja Marc-André ter Stegen eivät harjoitelleet muun joukkueen mukana. Kesähankinta ja niin ikään loukkaantuneiden kirjoissa oleva Thomas Vermaelen kuntoutti puolestaan jalkaansa fysioterapeuttien ohjauksessa.

Toimittajan sana

Neymarin toipuminen on erinomainen asia Barcelonalle. Ja nimenomaan niin, että 22-vuotias ehtii harjoitella joukkueen mukana edes hetken aikaa ennen kauden alkua. Näin ollen päävalmentaja Luis Enriquellä on mahdollisuus kokeilla harjoituskentällä hyökkäyspään suunnitelmiaan, joissa Neymarille lienee luonnollisesti suuri rooli.