Atlético Madrid oli vahvassa vireessä sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa saksalaista Wolfsburgia vastaan. Reilun tunnin pelin jälkeen tilanne oli Raúl Garcían kahdella maalilla ja Mario Mandzukicin rankkarilla 3-0. Naldo kavensi, mutta Koke ja Héctor Hernández viimeistelivät taululle 5-1-loppulukemat.

Atléticon riveissä nähtiin ensimmäistä kertaa kesällä hankittu Antoine Griezmann, joka vaihdettiin sisään 56. minuutilla. Griezmann oli osaltaan syyllinen isäntien kavennusosumaan. Toisaalta viimeiseen Atleti-maaliin ranskalainen teki maukkaan esityön. Ikävä tapaus sen sijaan sattui 21. minuutilla, kun Mario Suárez sai rajun tällin päähänsä. Hänet kiidätettiin helikopterilla sairaalaan aivovamman takia.

Griezmannin vanha joukkue Real Sociedad hävisi omassa harjoitusottelussaan Newcastlelle maalein 0-1. Ottelun ainoan osuman viimeisteli Moussa Sissoko, kun peliaikaa oli jäljellä kaksi minuuttia.

Espanjalaisista myös Málaga joutui taipumaan. Fiorentina oli Giuseppe Rossin ja Gonzalo Rodríguezin maaleilla parempi lukemin 2-0.

Deportivo La Coruña sen sijaan otti kolmannen peräkkäisen voittonsa harjoituskaudella. Sporting Gijón taipui Alex Serranon omalla maalilla 1-0.

Toimittajan sana

Griezmann mukana, ja heti alkoi tapahtua. Aiemmin kesällä Atleti oli onnistunut tekemään yhteensä vain yhden maalin harjoituspeleissään. Nyt täysosumia tuli kerralla viisi. Siinä missä Griezmann (ja Jesús Gámez) sai debyyttinsä tehtyä, Mandzukic onnistui puolestaan avaamaan maalitilinsä Rojiblancosissa.