Atlético Madrid voitti sunnuntain harjoitusottelussa Wolfsburgin maalein 5-1. Kesän hankinnoista Antoine Griezmann ja Jesús Gámez pelasivat ensimmäisen pelinsä Atleti-paidassa. Innoissaan kentälle kirmannut Griezmann kertoi kehityskohteistaan ottelun jälkeen.

– Minun on vielä ymmärrettävä strategia, opittava joukkuekavereiltani ja annettava kaikkeni kentällä.

– Me olemme päästäneet vain pari maalia harjoituskaudella. Koko joukkueen on seurattava sitä esimerkkiä. Teemme hyvin töitä, ja hyökkäyspäässä pystymme aiheuttamaan paljon vahinkoa minä hetkenä tahansa.

Toimittajan sana

Griezmann vaihdettiin sisään 56. minuutilla. Hän oli osallisena Wolfsburgin kavennusmaaliin, mutta pelin lopussa ranskalainen paikkasi virheensä, ja syötti Héctor Hernándezin 5-1-osuman. Griezmannilta on lupa odottaa vielä suuria tekoja Atletin paidassa.