Karim Benzema on allekirjoittanut vuoden 2019 kesäkuuhun ulottuvan viiden vuoden jatkosopimuksen Real Madridin kanssa. Seura kertoi asiasta verkkosivuillaan.

26-vuotias keskushyökkääjä on kuulunut Realin runkopelaajiin jo monen vuoden ajan. Viime kaudella ranskalainen pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 50 ottelussa. Maaleja syntyi 23 ja maalisyöttöjä 15.

Toimittajan sana

Hyvä liike Real Madridilta. Moni on kritisoinut Benzemaa siitä, ettei hän ole tarpeeksi Galáctico. Oli tai ei, Benzema tekee työnsä kohdehyökkääjänä ja puolustajien sitojana. Benzema on se pelaaja, joka antaa Cristiano Ronaldon ja Gareth Balen loistaa. Ja muistetaan nyt vielä se, että Benzema on tällä hetkellä ainoa selkeä keskushyökkääjä Realin kokoonpanossa. Siinä mielessä seuran oli pakkokin tehdä ranskalaisen kanssa jatkosopimus.