Real Madridilla on tällä hetkellä käsissään maalivahtiongelma. Kyse ei suinkaan ole siitä, etteikö joukkueessa olisi tarpeeksi hyvää maalivahtia. Ongelma on siinä, että joukkueessa on liian monta hyvää maalivahtia.

Keylor Navasin hankinnan jälkeen mediassa on spekuloitu paljon Iker Casillasin ja Diego Lópezin mahdollisista myynneistä. Mitä todennäköisimmin toinen viime kauden maalivahdeista lähtee. Tällä hetkellä näyttää siltä, että rosvosektori osuisi Lópeziin.

Sirkus alkaa pikkuhiljaa riittää ainakin Lópezille. Marcan (joka on perinteisesti hyvin perillä Realin asioista) mukaan López olisi kertonut mielipiteensä seurajohdolle paluulennolla Yhdysvaltain harjoituskiertueelta.

– Olen paras, ja te kaikki tiedätte sen. Mutta tehkää, kuten haluatte, López sanoi Marcan mukaan.

Viime kaudella López pelasi lähes kaikki liigaottelut. Casillas puolestaan vartioi Realin maalia Mestarien liigassa ja Copa del Reyssä.

Toimittajan sana

Marcan uutisoima kommentti ei varsinaisesti tule yllätyksenä. Tilanne on tällä hetkellä jotenkin niin tuttua Realia. Hankitaan pelaajia, joita ei ehkä edes tarvittaisi, ja vasta jälkikäteen mietitään, mitä tuli tehtyä. Nyt seuralla on käsissään ongelma, joka on ehdottomasti ratkaistava ennen kauden alkua. Jos kokoonpanossa on kauden alkaessa kolme ykkösmaalivahtia, haasteita on luvassa.