Manchester United jatkoi vahvaa virettään Real Madridin kustannuksella International Champions Cupissa. Real taipui peräti 109 000 katsojan edessä lukemin 1-3.

United siirtyi johtoon kauniin syöttökuvion päätteeksi. Wayne Rooney, Darren Fletcher ja Danny Welbeck pelasivat pallon Ashley Youngille, joka sijoitti pelivälineen ohi Iker Casillasin.

Hetkeä myöhemmin soi toisessa päädyssä. Gareth Bale ohitti ulkokautta puolustajan pelanneen Michael Keanen. Nuorukainen repi Balen kumoon, ja walesilainen iski tilannetta seuranneen rangaistuspotkun maaliin.

37. minuutilla United siirtyi uudestaan johtoon. Young haki keskityksellä Rooneya. Hyökkääjä ei aivan osunut palloon, mutta tilanne hämäsi Casillasia sen verran, että keskitys painui suoraan verkkoon.

Takaiskumaalin lisäksi Realilla oli hieman epäonnea matkassa. Ensin Balen vapaapotku kolahti tolppaan, ja piakkoin Xabi Alonso jouduttiin vaihtamaan loukkaantumisen takia pois kentältä.

Vartti ennen täyttä aikaa Cristiano Ronaldo yllättäen vaihdettiin kentälle. Ennen ottelua Carlo Ancelotti oli sanonut, ettei Ronaldo pelaisi vielä tässä ottelussa.

Ronaldon sisääntulon jälkeenkin maalinteossa onnistui vain United. Loppulukemat 3-1:een naulasi Javier Hérnandez.

Real Madrid nähdään seuraavan kerran tositoimissa viikon kuluttua, jolloin pelataan Uefa Supercup. Vastaan asettuu Sevilla.

Real Madrid – Manchester United 1-3 (1-2)

0-1 Ashley Young (21.)
1-1 Gareth Bale rp. (27.)
1-2 Ashley Young (37.)
1-3 Javier Hernández (80.)

Toimittajan sana

Ottelun alla Ancelotti tosiaan sanoi, ettei Ronaldo pelaisi. Kehuin Ancelottin päätöstä erinomaiseksi. Että vaikka kuinka järjestäjät painostaisivat Realia peluuttamaan Ronaldoa, niin Ancelotti pysyisi tiukkana. No, nyt Ronaldo pelasikin. Toivotaan todella, että hän oli toipunut täysin loukkaantumisestaan. Ja mitä tulee maalintekoon, Realilla on yhä hieman ongelmia sillä saralla. Kolmessa ottelussa kaksi tehtyä maalia, joista toinen rangaistuspotkusta.