Meksikon MM-joukkueessa kesällä katsojia ihastuttanut maalivahti Guillermo Ochoa siirtyy vapaana agenttina Málagaan. Afrohiuksinen Ochoa allekirjoitti andalusialaisseuran kanssa kolme vuoden sopimuksen.

29-vuotias pelasi kolme viime kautta ranskalaisessa Ajacciossa, joka putosi viime kauden päätteeksi toiselle sarjatasolle. Joukkueella ei ollut varaa Ochoan palkkaan, joten sopimus purettiin.

Málaga hankki Ochoan Willy Caballeron tilalle. Caballero siirtyi hiljattain Manchester Cityyn.

Toimittajan sana

Hyvin mielenkiintoinen hankinta. MM-kisoissa Ochoa piti Meksikoa ajoittain yksin pystyssä, mutta mikä mahtaa olla vain 183-senttisen maalivahdin päivittäinen taso? Málaga puolusti viime kaudella heikosti erikoistilanteita, joten saa nähdä, miten Ochoa onnistuu auttamaan joukkuettaan keskityspalloissa. Lähtökohtaisesti joka tapauksessa joukkueensa ykkösvahti.