Real Madrid kohtaa Manchester Unitedin myöhään lauantaina Suomen aikaa. Kyseessä on International Champions Cupin ottelu, joka pelataan Ann Arborin Big House -stadionilla Michiganissa.

– Manchester Unitedia vastaan mikään ei ole ystävyysottelu. Heillä on fantastinen joukkue, ja pelaamme kauniilla stadionilla. Sen takia haluamme päättää harjoituskiertueemme positiivisesti ja pelata hyvin, Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessa.

Ancelotti paljasti myös, ettei Cristiano Ronaldoa vieläkään nähdä kentällä. Iker Casillas puolestaan pelaa maalissa.

– Cristiano Ronaldo harjoittelee itsekseen. Hän noudattaa harjoitusohjelmaa ja palaa joukkueharjoituksiin 5. elokuuta. Uskon hänen olevan kunnossa Super Cupissa.

Diego Lópezin kohdalla ei ole mitään siirtouutisia. Hän on Real Madridin pelaaja. Huomenna hän ei pelaa, sillä aion antaa Super Cupissa pelaavalle Iker Casillasille minuutteja.

Realin ja Unitedin välinen ottelu alkaa klo 23.06 Suomen aikaa.

Toimittajan sana

Otetaan kiinni Ancelottin Ronaldoon liittyvistä sanoista. Erinomainen ja päättäväinen päätös olla peluuttamatta ykköstähteä. Todennäköisesti Realin johto on saanut tapahtuman järjestäjältä ja yhteistyökumppaneilta melkoista painetta asiaan liittyen. On jopa mahdollista, että Realin seurajohto on antanut samaa painetta Ancelottille. Sikäli aivan erinomainen päätös olla juoksuttamatta Ronaldoa kentälle sponsorien mieliksi. Antaa miehen kerrankin kuntoutua kunnolla. Siinä vaiheessa, kun Ronaldo on taas kunnossa ja maaleja syntyy liukuhihnalta, Ancelottia kannattaa kiittää.