Hollantilaisen De Telegraaf -lehden mukaan PSV ja Atlético Madrid ovat päässet sopuun Zakaria Bakkalin siirrosta. Lehden tietojen mukaan Atlético maksaa 18-vuotiaasta Belgian maajoukkuepelaajasta 2-3 miljoonan euron korvauksen. Tällä hetkellä Atleti tiettävästi neuvottelee pelaajan kanssa henkilökohtaisista ehdoista.

Bakkalin sopimus umpeutuu vuoden kuluttua, joten PSV on tietyllä tapaa pakkoraossa. Vuosi sitten edustusjoukkueeseen nostetusta Bakkalista tuli 17 vuoden ja 196 päivän iässä nuorin hattutempun tehnyt pelaaja Hollannin Eredivisiessä. Hänestä tuli myös nuorin pelaaja Belgian maajoukkueessa.

Toimittajan sana

Pienikokoinen (164 cm, 60 kg) Bakkali pelasi viime kaudella 18 peliä Hollannin pääsarjassa. Nuorukainen on hyvä pallon kuljettaja, joka osaa syöttää pallon omille. Mikäli De Telegraafin tiedot pitävät paikkaansa, Bakkalista voi hyvinkin olla iloa Atléticolle tulevina vuosina. Tuskin sentään vielä tällä kaudella.