Real Madridin taival tasokkaassa International Championship Cupissa ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla. Avausottelussaan Real hävisi Interille rangaistuspotkukilpailun jälkeen, ja viime yönä AS Roma oli parempi maalein 1-0.

Ensimmäisellä puoliskolla Real oli selvästi aktiivisempi osapuoli. Etenkin Gareth Bale oli jatkuvasti vaarallinen muttei onnistunut viemään joukkuettaan johtoon. Lopulta 58. minuutilla Roman kokenut konkari Francesco Totti viimeisteli ottelun ainokaisen hienon seinäsyöttökuvion päätteeksi.

Ottelu oli riistäytyä käsistä jo ennen pelin alkamista. Roman Seydou Keita ei suostunut kättelemään Pepeä, ja Keita myös heitti Pepeä vesipullolla. Kaiken lisäksi kentälle ryntäsi myöhemmässä vaiheessa lukuisia katsojia.

Kahden ottelun jälkeen Realilla on kasassa yksi piste. Manchester United johtaa A-lohkoa viidellä pinnalla. Roma ja Inter ovat keränneet kolme pistettä.

Toimittajan sana

Realin hyökkäyspelissä näkyy karulla tavalla, ettei Cristiano Ronaldo pelaa. Bale on ollut hyvä, mutta walesilainen ei ole saanut apuja muilta. Hyökkäyspeli toki paranee, kun Ronaldo palaa kokoonpanoon, mutta sen olisi syytä olla monipuolisempaa myös ilman portugalilaista.

Otetaan vielä kantaa Keitan ja Pepen väliseen episodiin. Alkukättelyssä näytti siltä, että nimenomaan Keita kieltäytyi kättelemästä. Lisäksi malilainen heitti lapsellisesti vesipullon päin Real-topparia. Vaikea sanoa, milloin pelaajien välit ovat viilenneet, mutta kuvamateriaalin perusteella Keita vaikutti tällä kertaa syylliseltä – ei Pepe.

Harjoitusottelut tiistaina

Real Madrid – AS Roma 0-1 (0-0)
0-1 Francesco Totti (58.)

Universidad Católica – Valencia 1-0 (0-0)
1-0 José Luis Muñoz (89.)

Stuttgart – Getafe 1-2 (1-0)
1-0 Daniel Didavi (15.)
1-1 Adrián Colunga (83.)
1-2 Míchel (90.)

Rapido de Bouzas – Celta Vigo 1-7 (0-3)
0-1 Gustavo Cabral (24.)
0-2 Yelko Pino (25.)
0-3 Charles (30.)
0-4 Joaquín Larrivey (63.)
0-5 Joaquín Larrivey (65.)
1-5 Sergio Santos (70.)
1-6 Joaquín Larrivey (75.)
1-7 Lévy Midanda (87.)

Barendrecht – Levante 1-2 (1-1)
1-0 Esajas (15.)
1-1 José Luis Morales (41.)
1-2 Víctor (77.)