Atlético Madrid tiedotti verkkosivuillaan, että joukkue vahvistuu Real Sociedadin Antoine Griezmannilta. Atlético ei kertonut myyntihintaa, mutta espanjalaislehti AS arvioi sen olevan 25-30 miljoonaa euroa. Myöskään sopimuksen pituudesta ei ole tällä haavaa varmaa tietoa.

23-vuotias ranskalainen oli viime kaudella Sociedadin paras maalintekijä yhdessä Carlos Velan kanssa. Molemmat onnistuivat 16 kertaa maalinteossa La Liga -peleissä. Lisäksi Griezmann syötti kolme osumaa. Kesän MM-kisoissa Griezmann sai vastuuta viidessä ottelussa, mutta tehomerkinnät jäivät uupumaan.

Toimittajan sana

Paperilla nopea Griezmann tuo mielenkiintoisen ulottuvuuden Atléticon pelaamiseen. Diego Simeonen pelitavassa tarvitaan nimenomaan nopeita pelaajia positiivisen transition hetkellä. Näillä näkymin Griezmann pelaa kärjessä yhdessä Mario Mandzukicin kanssa. On hyvin mahdollista, että alkavalla kaudella Griezmann rikkoo 20 maalin rajan.