Madridilaislehdistö kertoi lauantaina, että Real Madrid suunnittelee edelleen Radamel Falcaon hankkimista. AS:n mukaan Falcao siirtyisi tulevaksi kaudeksi Realiin lainalle, joka muutettaisiin pysyväksi siirroksi vuoden kuluttua. Kaiken kaikkiaan Real pulittaisi Monacolle noin 45 miljoonan euron korvauksen.

Los Blancosin päävalmentaja Carlo Ancelotti tyrmäsi Falcaon siirron harjoituskiertueen lehdistötilaisuudessa.

– Emme etsi uutta hyökkääjää, koska emme tarvitse sellaista, Ancelotti sanoi.

Realilla on tällä hetkellä kokoonpanossaan vain yksi puhdas keskushyökkääjä, Karim Benzema. Aiemmin kesällä seura myi Álvaro Moratan Juventukseen.

Toimittajan sana

Ancelottin puheet ovat todennäköisesti roskaa. Tämän tason kassalla varustettu seura ei ota riskiä, ja lähde kauteen vain yhdellä keskushyökkääjällä. Toki Real hankki Eero Markkasen, mutta hänestä ei ehkä ihan vielä ole Benzeman tuuraajaksi. Hankkiiko Real juuri Falcaon? Ei välttämättä, mutta joku sentteri joukkueeseen vielä naarataan ennen siirtoikkunan umpeutumista.