La Liga -joukkueet pelasivat keskiviikkona tukun harjoitusotteluita. Hallitseva mestari Atlético Madrid voitti omassa pelissään espanjalaisen Numancian. Ottelun ainoan osuman viimeisteli Héctor Hernández, kun peliä oli pelattu 45 minuuttia. 18-vuotias keskushyökkääjä pelaa normaalisti Atléticon reservijoukkueessa.

Athletic Bilbao nappasi 2-1-voiton saksalaisesta Paderbornista. Ibai Gómez vei vieraat johtoon. Süleyman Koc tasoitti, mutta Athleticin uusi hankinta Borja Viguera iski voiton baskeille. Ottelu – ja samalla voitto – oli Athleticille harjoituskauden kolmas.

Rayo Vallecano kaatoi Roberto Trashorrasin kahdella maalilla Granadan reservijoukkueen maalein 2-1. Real Sociedad puolestaan tasasi pisteet hollantilaisen Feyenoordin kanssa lukemin 1-1. Sociedadin ainokaisen viimeisteli Xabi Prieto.

Deportivo La Coruña hävisi kolumbialaiselle Santa Fe’lle 0-1, ja Sevilla jäi maalittomaan tasapeliin Lyonin kanssa.

Toimittajan sana

Harjoituskausi on kaikilla joukkueilla melko lailla alkupisteessä, joten kovin paljon ei kannata vetää johtopäätöksiä. Real Sociedadin toiminnasta muutama sananen. Ei mennä markkina-aluevaltauksien perässä Yhdysvaltoihin, Etelä-Amerikkaan tai Aasiaan, vaan pelataan mieluummin kovatasoisia harjoituspelejä hollantilaisia vastustajia vastaan. Ajaxia vastaan tuli tappio, ja Feyenoord-peli päättyi tasapeliin, mutta tämän tason vastustajilla Sociedad on iskussa, kun kausi alkaa.

Harjoitusottelut keskiviikkona

Santa Fe – Deportivo La Coruña 1-0 (1-0)
1-0 Luis Sejias (14.)

Paderborn – Athletic Bilbao 1-2 (0-1)
0-1 Ibai Gómez (29.)
1-1 Süleyman Koc (65.)
1-2 Borja Viguera (78.)

Numancia – Atlético Madrid 0-1 (0-1)
0-1 Héctor Hernández (45.)

Granada B – Rayo Vallecano 1-2 (1-2)
0-1 Roberto Trashorras (25.)
1-1 Marcelo (34.)
1-2 Roberto Trashorras (38.)

Feyenoord – Real Sociedad 1-1 (1-1)
0-1 Xabi Prieto (7.)
1-1 Mitchell te Vrede (40.)

Lyon – Sevilla 0-0