Espanjalaisen Vozpopuli-sanomalehden toimittajan mukaan Lionel Messi mietti vakavissaan Arsenaliin siirtymistä viime kaudella. Toimittaja Kike Marinin mukaan Messi kyseli Cesc Fàbregasin mielipidettä lontoolaisseurasta.

Lehti jopa väittää, että Arsenalia informoitiin Messin kiinnostuksesta. Tykkimiehillä ei kuitenkaan ollut varaa 250 miljoonan euron siirtoon eikä Messin palkkavaatimukseen. Lopulta Kirppu päätyi tekemään Barcelonan kanssa jatkosopimuksen, joka takaa hänelle arviolta 20 miljoonan euron vuositulot.

Toimittajan arvio

Vaikka lehden väite pitäisi paikkaansa, on oltava realisti. Arsenalilla ei ole nyt eikä moneen vuoteen halua käyttää yhteen pelaajaan 250:tä miljoonaa euroa. Spekuloidaan kunnolla siinä vaiheessa, kun Messi osoittaa kiinnostustaan Manchester Cityä tai PSG:tä kohtaan.