Atlético Madrid ja Chelsea ovat päässeet yhteisymmärrykseen Filipe Luisin siirrosta. Transfermarktin mukaan Atlético saa kipukorvauksena 20 miljoonaa euroa. Vasen laitapuolustaja solmi lontoolaisseuran kanssa vuoteen 2018 ulottuvan sopimuksen.

– Voin sanoa, että tämä oli elämäni vaikein päätös. Olen yhä Atlético, ja olen sitä loppuelämäni ajan. 28-vuotiaana halusin kokeilla toista sarjaa. Olen aina unelmoinut pelaamisesta Valioliigassa, Luis sanoi lehdistötilaisuudessa.

Chelsea on toden teolla vienyt Atletin pelaajia kesän aikana. Ensin siirtyi Diego Costa ja nyt Filipe Luis. Lisäksi José Mourinho on ilmoittanut, ettei Thibaut Courtois lähde enää lainalle Atletiin. Myös Tiagon on huhuiltu siirtyvän Chelseaan.

Luisin lähdettyä Atléticon vasemman pakin paikasta kamppaillevat Granadasta hankittu Guilherme Siqueira ja Emiliano Insúa.