Levanten ykkösmaalivahti Keylor Navas on siirtymässä Bayern Müncheniin. Asiasta kertoi Levanten varapuheenjohtaja Tomas Pérez. Kumpikaan seura ei ole vielä vahvistanut siirtoa.

– Hän siirtyy yhteen Euroopan parhaista seuroista. Olen varma, että hän nauttii pelaamisesta siellä, ja hän antaa hyvää kilpailua (Manuel) Neuerille, Pérez sanoi Teletica Deportesin haastattelussa.

– Olemme onnellisia hänen puolestaan, koska uskon, että hän ansaitsee sen sekä pelaajana että ihmisenä. Hänellä oli erinomainen vuosi, ja olemme iloisia, että pystyimme auttamaan häntä kehittymään.

Bayern maksaa Navasista ulosostopykälän suuruisen 10 miljoonan euron siirtokorvauksen. Navas tiettävästi saa jopa kaksi miljoonaa siirrosta itselleen.

– En tiedä tarkkoja ehtoja, mutta jos hän saa tuon summan, se johtuu siitä, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä sopimukseen, Pérez sanoi.

27-vuotias Navas pelasi Levantessa kahden kauden aikana 70 ottelua. Viime kaudella hän oli monen mielestä sarjan paras maalivahti. Sama tahti jatkui MM-kisoissa, joissa hän torjui Costa Rican aina puolivälieriin asti.