Deportivo La Coruña on antanut valmentajalleen Fernando Vázquezille potkut ennen kuin kausi ehti edes alkaa. Syynä on Vázquezin lausunto, jonka mukaan seura ei ole pystynyt hankkimaan haluamiaan pelaajia.

Vázquezin mukaan seura ei ole pystynyt hankkimaan ykkösvaihtoehtojaan, vaan on joutunut tyytymään heikompiin pelaajiin. Kommentti sai Deportivon puheenjohtajan Tino Fernándezin takajaoilleen.

– Hallituksen ja valmentajan välinen luottamuksen puute johti tähän päätökseen, seuran tiedotteessa sanottiin.

Vázquez ei suhtautunut päätökseen kovinkaan iloisin mielin.

– Päätös oli jo tehty. He eivät ole kuunnellet yhtäkään mielipidettäni. Olin aiemmin jo kuullut huhuja, mutta uskoin puheenjohtajaa.

– Olen hämmentynyt. Ihan kuin olisin varastanut chorizon (makkara), ja he olisivat antaneet minulle 50 vuotta vankeutta. En ymmärrä näitä potkuja, ja luulen että tässä on jotain muutakin taustalla.

– Voisimme nostaa esiin 50 samanlaista valmentajien sanomaa kommenttia. Ovatko pelaajat olleet allapäin? Minä vain kommentoin vaikeuksiamme joukkueen rakentamiseen liittyen. Sanoin, että vain Real Madrid ja Barcelona voivat hankkia haluamansa pelaajat.

Vázquez ehti valmentaa Deportivoa 1,5 vuotta. Joukkue sijoittui viime kaudella Segundassa toiseksi ja nousi suoraan pääsarjaan.