LFP eli Liga de Fútbol Profesional on valinnut kauden tähdistöjoukkueen. Vaikka Barcelona sijoittui sarjassa toiseksi, yhtään Blaugrana-pelaajaa ei valittu tähdistöön. La Liga -pokaalin voittanut Atlético Madrid sai sen sijaan mukaan peräti seitsemän pelaajaa.

Maalia vartioi Atletin Thibaut Courtois. Puolustuslinja on niin ikään hyvin punavalkoinen. Oikeaksi pakiksi valittiin Juanfran ja vasemmaksi Filipe Luís. Atletin Diego Godín sai toppariparikseen Athletic Bilbaon Aymeric Laporten.

Keskikentän nelikon muodostavat Atléticon Koke ja Gabi, Athleticin Ander Iturraspe sekä Sevillan Ivan Rakitic. Hyökkäyksen tutkaparina operoi Atléticon Diego Costa ja Real Madridin Cristiano Ronaldo.

LFP:n valitsema tähdistöjoukkue

Courtois
Juanfran-Godín-Laporte-Luís
Koke-Gabi-Iturraspe-Rakitic
Costa-Ronaldo