The Guardianin selvityksen mukaan Queens Park Rangersin palkkamenot olivat viime kaudella suuremmat kuin Atlético Madridilla.

Englantilaisjoukkue taisteli viime kaudella putoamista vastaan ensin Mark Hughesin ja myöhemmin Harry Redknappin johdolla. Managerit pyrkivät paikkaamaan heikkoa menestystä hankkimalla uusia ja kalliimpia pelaajia. Yhteensä joukkueen palkkamenot nousivat 95 miljoonaan euroon, mikä vastaa 128:aa prosenttia seuran liikevaihdosta.

Espanjalaismedian tietojen mukaan Atléticon edustusjoukkueen palkkakuitti tältä vuodelta olisi 66 miljoonaa euroa. Vaikka tässä katsannossa Atlético näyttää tekevän asioita oikein, madridilaisseurallakin on omat rahaongelmansa. Seuralla on velkaa arviolta 500 miljoonaa euroa, joten arvokkaimmat pelaajat on tietyllä tapaa pakko myydä joka kesä suurempiin ympyröihin taloustilanteen helpottamiseksi.