Meksikolainen Cuauhtémoc Blanco ei ymmärrä maanmiehensä Carlos Velan ratkaisua jäädä pois MM-turnauksesta. Real Sociedadin pelaajalla on ollut erimielisyyksiä maajoukkueen ja paikallisen median kanssa.

– Vela on idiootti. Hän on typerys, koska hän ei mene MM-kisoihin. Se on hänen päätöksensä, ja meidän on kunnioitettava sitä, mutta se on tyhmää, Blanco sanoi Football Espana –sivuston mukaan.

– Mitä jos olisin mennyt suostuttelemaan häntä, eikä hän olisi tullut edes silloin? Voisinko pakottaa hänet mukaan?

– Hänelle pitäisi sanoa suorat sanat: ”Tiedätkö mitä? Olet idiootti, jos et mene”.

Hyökkääjänä yhä operoiva 41-vuotias Blanco pelasi Meksikon maajoukkueessa 119 ottelua vuosina 1995-2010. Hän on tehnyt toiseksi eniten maaleja (39) Meksikon maajoukkueessa. Lisäksi Blanco on Meksikon toiseksi paras maalintekijä sekä MM-lopputurnauksissa että Copa Libertadores -turnauksissa.