Barcelona on tehnyt tarjouksen Dinamo Zagrebin Alen Halilovicista, kroatialaisseuran puheenjohtaja Zdravko Mamic sanoi Marcan mukaan. Tarjous oli tiettävästi jopa 11 miljoonaa euroa. Mamic sanoi, että tarjous on hylätty.

– Tarjousta ei hyväksytty, koska Dinamo, Halilovic ja hänen perheensä eivät ole täysin tyyväisiä sopimusehtoihin. Tarina ei silti lopu siihen. Barcelona haluaa siirron tapahtuvan, Mamic sanoi.

17-vuotias Halilovic pelaa lähtökohtaisesti oikeana hyökkääjänä, mutta 170-senttinen kroaatti voi pelata myös keskikentällä. Tällä kaudella hän on pelannut kaikki kilpailut huomioiden 21 ottelua. Kaiken kaikkiaan Halilovic on saanut Dinamossa vyölleen 42 ottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia.

Alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Halilovic on jo debytoinut Kroatian miesten maajoukkueessa, tosin vasta ystävyysotteluissa.