Real Madrid jäi sunnuntaina pelatussa La Liga -ottelussa 1-1-tasapeliin Athletic Bilbaon vieraana. Pistemenetyksen lisäksi Real koki pahan takaiskun vartti ennen täyttä aikaa, kun Cristiano Ronaldo ajettiin suoralla punaisella kentältä ulos.

Rangaistukseen johtaneessa tilanteessa Ronaldo ja Athleticin Carlos Gurpegui härnäsivät toisiaan, Ronaldon lievä huitaisu osui Gurpeguia kasvoihin, ja portugalilaiselle näytettiin punaista. Real Madridin pelaajien mielestä tuomarin ratkaisu oli väärä.

– On kova paikka menettää pelaaja epäoikeudenmukaisesti. Cristianon ulosajo oli epäoikeudenmukainen, mutta en aio puhua siitä, oliko tuomarilla hyvä päivä vai ei, Marcelo sanoi seuran verkkosivuilla.

– Se ei ollut aggressiota. Cristiano Ronaldon punainen oli liioittelua. Gurpegui teki kaikkensa, ja yleisö vaikutti tuomariin koko ottelun ajan.Tätä aina tapahtuu, se ei ole mitään uutta. Cristianon ei olisi pitänyt tehdä sitä, mutta se ei ollut ulosajon paikka, Xabi Alonso säesti.