Atlético Madrid ja Barcelona iskevät yhteen lauantain kärkikamppailussa. Molemmilla joukkueilla on 18 kierroksen jälkeen 49 pistettä.

– Kauden toinen puolisko tulee olemaan pitkä. Jos voitamme lauantaina, sillä ei ole merkitystä jos sen jälkeen romahdamme, viime viikonloppuna Atléticon voittomaalin tehnyt Koke sanoi.

– Uskon, että olemme valmistautuneet hyvin otteluun. Olemme pelanneet viime aikoina kovia otteluita, kuten Málagaa ja Valenciaa vastaan, mutta hekin (Barcelona) ovat pelanneet viikon mittaan.

Koken mukaan Atlético ei ole toistaiseksi juurikaan käyttänyt aikaa Barcelona-ottelun miettimiseen. Super Cupin ottelut ovat toki selkeinä mielessä.

– Emme ole vielä päättäneet, miten lähdemme otteluun, koska meillä on ollut vasta yksi palauttava harjoittelu (Copa del Rey -ottelun jälkeen).

– Pelasimme hyvin molemmissa Super Cupin otteluissa. Pelatakseen hyvin Barcelonaa vastaan on työskenneltävä rajusti, pidettävä puolustus tiukkana ja oltava vahva vastahyökkäyksissä.

– Meidän on yritettävä kaikkemme, jotta saamme heiltä pallon pois. Mutta me kaikki tiedämme, että se on vaikeaa heitä vastaan.

Lionel Messin pelaaminen viikonlopun ottelussa on vielä epävarmaa. Argentiinalainen palasi pelikentille keskiviikkona, jolloin hän onnistui maalinteossa kahdesti.

– Tiedämme hänen olevan maailman paras pelaaja. Heillä on useita maailman parhaita pelaajia, Neymar, Messi ja muut, Koke sanoi.