Barcelonan kapteeni Carles Puyol oli täynnä intoa Barcelonan ja Getafen välisen Copa del Rey -ottelun jälkeen. Barcelona voitti ottelun 4-0, mutta vielä makeampaa kotijoukkueelle oli Lionel Messin paluu pelikentille loukkaantumisen jälkeen. Messi pelasi vajaat puoli tuntia ja iski kaksi maalia.

– Hänellä oli iso loukkaantuminen, mutta hän ei koskaan unohtanut, miten pelata. Hän on harjoitellut hyvin. Niin huippupelaajat tekevät, Puyol kommentoi AS-lehdelle ottelun jälkeen.

Barcelonalla on lauantaina edessään yksi kauden tärkeimmistä otteluista, kun vastaan asettuu Atlético Madrid. Pelipaikkaa ei välttämättä irtoa 35-vuotiaalle Barca-kapteenille, joka on osittain loukkaantumisten takia pelannut tällä kaudella vain kolmessa liigaottelussa.

– En tiedä, aloitanko. On harjoiteltava hyvin, ja valmentaja päättää